Happy new year

Найочікуваніші кінопрем'єри 2017-го року

  • 7

    Війна планети мавп

    Війна планети мавп
    З кожним днем загострюється атмосфера ворожнечі і ненависті між мавпами і людьми. Ватажок мавп Цезар всіляко стримує своїх побратимів, але розуміє, що неминуче протистояння. Залишається тільки гадати, хто ж переможе в цій сутичці: люди або мавпи!
  • Три Ікси: Повернення Ксандера Кейджа

    Три Ікси: Повернення Ксандера Кейджа
    Ксандер Кейдж — головний герой цього фільму. Його багато років вважали загиблим, але ось недавно він з'явився і веде співпрацю з агентством безпеки країни. Його чекають нові важкі завдання, красиві дівчата і видовищні перестрілки. Але суперагент може протистояти силам зла і вийти з сутички переможцем.
  • Темна вежа

    Темна вежа
    Роланд Дискейн вирішив відправитися на пошуки Темної Вежі, яка є головним Оплотом Всесвіту. Саме їй підвладне рівновага між добром і злом, тому не можна допустити, щоб темні сили добралися до неї раніше Роланда. Досить, містичний і таємничий фільм, який повинен сподобатися любителям жахів.
  • Форсаж 8

    Форсаж 8
    Успіх попередніх 7 частин змусив творців картини зважитися на ще один фільм. Нас знову чекають захоплюючі пригоди, гонки на крутих автомобілях, а також красені-герої. Сюжетна лінія буде розбавлена пристрасними любовними історіями і кривавими сутичками.
  • Вартові галактики 2

    Вартові галактики 2
    Продовження знаменитого пригодницького бойовика, який розповідає про групу химерних істот і Зоряного Лорда, які борються з представниками зла. У цій частині їх чекає безліч захоплюючих вартою , знайомство з новими жителями галактики, а також зустріч з рідним батьком.
  • Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки

    Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки
    Джек Горобець завжди був любителем пожартувати над своєю удачею. На цей раз його старий недруг знову вирішив розпочати над ним полювання. Під роздачу може потрапити не тільки Воробей, але і всі пірати разом узяті, тому Джеку доведеться діяти рішуче і впевнено, щоб перемогти ворогів.
  • Погані хлопці 3

    Погані хлопці 3
    Це вже третя картина однойменної франшизи. До уваги глядачів представлять знайому пару копів, які працюють у відділі по незаконному обігу наркотиків. На цей раз хлопцям доведеться зупинити чергову банду наркодилерів. Як завжди картина буде сповнена видовищних перестрілок і іскрометного гумору.
  • Диво-жінка

    Диво-жінка
    Принцеса Амазонки володіє неймовірною спритністю і силою, яка здатна знищити будь-якого, навіть самого могутнього ворога. У неї в друзях ходять такі супергерої, як Бетмен, Супермен, Зелений Ліхтар. Разом з ними вона протистоїть злу і захищає мирних жителів від небезпеки.
  • Чужий: Заповіт

    Чужий: Заповіт
    Решта членів команди міжгалактичного зорельота «Прометей», капітан Елізабет і її вірний супутник андроїд Девід, знаходяться всього в декількох кроків від розгадки таємниці інженерів. Ось-ось і правда розкриється. Для цього вони потрапляють на рідну планету білястих велетнів під назвою «Рай».
  • Закон ночі

    Закон ночі
    Сюжет перенесе глядача до Америки під час дії «сухого» закону. Головний герой - це син поліцейського, який заробляє на життя бутлегерством. Через час він буде залучений в неприємну кримінальну історію, з якої важко знайти вихід.
  • Тор: Рагнарок

    Тор: Рагнарок
    Коли загинув Тор багато впали у відчай, але знайшовся спосіб повернути його на землю, хоча б в образі кіборга. Як тільки наш герой знову набуде чинності, він знову почне свій шлях з порятунку людства.
  • Красуня і чудовисько

    Красуня і чудовисько
    Дивовижний мелодійний мюзикл, який розповість знайому всім історію про дівчину, яка покохала Чудовисько. Це був не просто звір, а самий справжній людина, що піддався магічним чарам. Але любов їх легко розтопить в один лише мить.