Афіша новорічних вистав 2015\2016

  • Новорічна ялинка "12 місяців"

    Новорічна ялинка "12 місяців"
    Національний цирк України запрошує найменших глядачів та їх батьків на Головну циркову Ялинку країни.
    Свята наближаються! Тож налаштовуйтесь на неймовірну подорож по зачаровані проліски – обирайте найзручніші місця і дату просто зараз! Адже новорічна казка «12 місяців» подарує вашій родині впевненість, що дива трапляються. Варто в них тільки повірити!
    Поспішайте заздалегідь придбати квитки, адже кількість вільних місць тане на очах.
  • «Фіксі ШОУ. Новорічні пригоди!»

    «Фіксі ШОУ. Новорічні пригоди!»
    Нові герої мультиплікаційного серіалу «Фіксіки», від яких у захваті мільйони: Фаєр, Вєрта, Шпуля та Ігрек, а також Сімка, Нолік і ДімДімич збирають всіх допитливих дітлахів на Новорічні пригоди!
    Де? Звичайно ж, в найнауково-технічно продвинутішому місці Києва – КПІ.
    Маленькі глядачі будуть у захваті. Кожен малюк буде залучений в дію і відчує себе потрібним і незамінним.
    «Фіксі ШОУ. Новорічні пригоди!» - найнезвичайніша вистава в історії новорічних свят!
  • Кобзов-шоу "Один вдома"

    Кобзов-шоу "Один вдома"
    До уваги киян та гостей міста – абсолютна нова грандіозна програма «Один вдома». Циркове містечко розташоване поблизу ТРЦ SkyMall.
    Кобзов-Шоу «Один вдома» - це справжній прорив, це найбільше новорічне шоу країни. Театралізована вистава з неймовірними номерами та екзотичними тваринами залишить яскраві спогади надовго.
    В шоу візьмуть участь понад 150 артистів – веселі клоуни, сміливі дресирувальники, справні акробати. Їх дивовижні карнавальні костюми просто вас вразять.
    Обов’язково приходьте всі
  • Музей казок

    Музей казок
    Приходьте усією родиною, отримаєте масу позитивних вражень. Адже «Музей казок» - це:
    - масштабні локації, розташовані на площі 2000 м2;
    - 20 магічних світів, серед яких Драконова Печера, Лего-місто, Льодовий Палац (мультфільм Frozen), Монстер Хай, Фіксики, Тачки, палац Хогвардс, Місто Немовлят та багато інших експозицій, що вражають своїми розмірами та реалістичністю;
    - улюблені герої дітей та дорослих з відомих мультфільмів, серіалів та казок.
    Чекаємо на вас!
  • Новорічна вистава. Дива у країні іграшок

    Новорічна вистава. Дива у країні іграшок
    Кожен глядач порине у неймовірні пригоди у товаристві улюблених казкових героїв. Вас вразять яскраві спецефекти, красиві музичні номери та складні акробатичні трюки. Гості стануть учасниками цікавих майстер-класів від найсправжнісіньких.. чарівників! Ви навчитеся власними руками створювати новорічні іграшки, сувеніри та листівки. Ось що справді надовго викарбується в пам’яті вашої дитини! Чекаємо на вас!
  • Новорічний сміхопад

    Новорічний сміхопад
    Прем’єра в столиці! Всі – на веселу сімейну інтерактивну виставу «Новорічний сміхопад»! Пориньте у чарівний світ доброї новорічної казки з легкої руки артистів і сценаристів ТМ «Кращі дитячі проекти 10%» та компанії Like Production Europe.
    Увесь зал наповниться світлими святковими емоціями та ласкавим одеським гумором. Буде дуже весело завдяки чудовим акторам, танцівникам та професійним аніматорам. Казкові декорації та різнокольорові костюми привернуть увагу кожного глядача.
  • Зимова казка. Театр тіней

    Зимова казка. Театр тіней
    Вражаюче шоу «Зимова казка: Володарі тіней» проходитиме з 2 по 5 січня в Національному академічному театрі ім. Лесі Українки.
    «Зимова казка: Володарі тіней» - шоу, засноване на сюжеті видатного дитячого письменника Юрія Нікітінського. За допомогою незвичайних інструментів – тіней талановиті актори розкажуть вам історію про звичайних хлопчика й дівчинку, чиї пригоди розпочнуться з рішення хлопчика стати режисером і створювати кіно.
  • Новорічні пригоди Червоної Шапочки

    Новорічні пригоди Червоної Шапочки
    Рухливі ігри, дискотека від Діда Мороза та Снігуроньки, конкурси та інші веселі забави сподобаються кожній дитині. Улюблені герої залучать кожного глядача, ніхто не залишиться без уваги!
    А потім якраз і почнеться саме-саме чаклунство. Всі діти потраплять в казку, головною героїнею якої стане маленька непосида, Червона Шапочка. Але не чекайте класичного сюжету: ваша уява переверне абсолютно несподівана постановка, яскрава, непередбачувана, повна чудес і чарів ...
  • Чарівна ніч або Різдвяні пригоди

    Чарівна ніч або Різдвяні пригоди
    Дивовижну театральну виставу «Чарівна ніч або Різдвяні пригоди» представлять професійні актори театрів столиці. На глядачів чекає історія, заснована на сюжеті відомої п’єси Моріса Метерлінка «Синій птах». Головні герої Тільтіль та Мітіль разом із дітками спробують відшукати казкового Синього птаха щастя.
    Не даватимуть сумувати гостям веселі аніматори та дивовижні ростові ляльки. Крім того, маленькі глядачі точно вподобають незвичайне снігове шоу.
  • Новорічне Шар-ШОУ

    Новорічне Шар-ШОУ
    На всіх гостей чекає неймовірне казкове шоу, протягом якого діти здійснять цікаву подорож до унікальної країни Шарляндії, де побачать дивовижний палац та водоспад із кульок.
    Приходьте, буде багато яскравих емоцій, теплого одеського гумору, дуже кумедних гримас та лунатиме щирий дитячий сміх.
  • Тіна Кароль. Колядки. Обрані Хіти

    Тіна Кароль. Колядки. Обрані Хіти
    Чудовий вечір, натхненний найкращими різдвяними традиціями, приготувала Тіна Кароль своїм шанувальникам. Концерт для всієї родини «Колядки. Обрані Хіти» відбудеться 7 січня о 19:00 в Палаці «Україна».
    Концерт «Колядки. Обрані Хіти» - це подвійна насолода, адже у другій частині свого виступу співачка подарує вам власні добірні хіти.
    Тіна Кароль має на меті відродити в вашій душі віру в краще та подарувати Різдво у його традиційному українському розумінні.
  • Сон у Новорічну ніч

    Сон у Новорічну ніч
    Любих дітей та дорослих Зразковий театр юного актора FantaziaNew запрошує на яскраву музичну виставу «Сон в новорічну ніч, або Дивовижні пригоди в Країні розваг». Це справжній новорічний подарунок!
    Завдяки інтерактивному сценарію вистави, кожен глядач зможе на собі відчути дію чар справжньої чаклунки Каргани та побувати в чудернацькій обсерваторії Мага У.
  • Новий рік навиворіт або найсильніший заєць

    Новий рік навиворіт або найсильніший заєць
    Запрошуємо усіх-усіх, і дітей, і дорослих на чудову новорічну виставу «Новий Рік навиворіт або найсильніший Заєць». Ця подія відбудеться в Художньо-концертному центрі ім. І. Козловського.
    Просто на очах глядачів відбуватимуться справжні казкові перетворення й дива, які можливі лише на Новий Рік.
  • Капела бандуристів. Різдвяний концерт

    Капела бандуристів. Різдвяний концерт
    Знову талановитий ансамбль готовий дивувати поєднанням ніжних голосів бандур та міцних чоловічих тембрів, але вже у рамках різдвяного концерту.
    Готові до міксу міцних голосів та ніжних мелодій? Тоді не проґавте можливості насолодитись шляхетною музикою капели бандуристів 16 січня 2016 року в стінах Київської оперети!