La ciencia en L'Edat moderna

Timeline created by Alex Martos
In History
 • Feb 19, 1473

  Nicolau Copèrnic

  Nicolau Copèrnic
  va ser un astrònom prusiano1 2 de el Renaixement que va formular la teoria heliocèntrica de el sistema solar, concebuda en primera instància per Aristarc de Samos. El seu llibre De revolutionibus orbium coelestium sol ser considerat com el punt inicial, a més de ser una peça clau en el que es va cridar la Revolució científica en l'època de el Renaixement. Copèrnic va passar prop de vint anys treballant en el desenvolupament del seu model heliocèntric de l'univers.
 • Sep 29, 1509

  Miquel Servet

  Miquel Servet
  Sus intereses abarcaron muchas ciencias: astronomía, meteorología, geografía, jurisprudencia, teología, física, el estudio de la Biblia, matemáticas, anatomía y medicina. Gran parte de su fama y reconocimiento posterior es debido a su trabajo sobre la circulación pulmonar descrita en su obra Christianismi Restitutio.
 • Feb 15, 1564

  Galileu Galilei

  Galileu Galilei
  va ser un astrònom, filòsof, enginyer, juny 7 matemàtic i físic italià, relacionat estretament amb la revolució científica. Eminent home de el Renaixement, va mostrar interès per gairebé totes les ciències i arts (música, literatura, pintura). Els seus èxits inclouen la millora de l'telescopi, gran varietat d'observacions astronòmiques, la primera llei de el moviment i un suport determinant a la "Revolució de Copèrnic»
 • Dec 27, 1571

  Johannes Kepler

  Johannes Kepler
  Keppler, 2 es va criar en el si d'una família protestant luterana que vivia a la ciutat de Weil der Stadt2 a Baden-Württemberg, Alemanya. El seu avi havia estat alcalde de la seva ciutat natal, però quan va néixer Johannes, la família es trobava en decadència. El seu pare, Heinrich Kepler, era mercenari en l'exèrcit de l'duc de Wurtemberg i, sempre en campanya, rarament estava present al seu domicili.
   
 • René Descartes

  René Descartes
  Durant l'Edat Moderna era també conegut pel seu nom llatí Renatus Cartesius. Descartes va néixer el 31 de març de 1596 a la Turena, a La Haye en Touraine, avui dia anomenada Descartes en el seu honor, després que la seva mare abandonés la ciutat de Rennes, on s'havia declarat una epidèmia de pesta bubònica. https://www.youtube.com/watch?v=x0q2jfX8exk
 • telescopi

  telescopi
  el instrumento óptico que permite observar objetos lejanos con mucho más detalle que a simple vista al captar radiación electromagnética, tal como la luz. Es un utensilio fundamental en astronomía, y cada desarrollo o perfeccionamiento de este instrumento ha permitido avances en nuestra comprensión del Universo.
 • microscopi.

  microscopi.
  és una eina que permet observar objectes que són massa petits per ser observats a simple vista. El tipus més comú i el primer que va ser inventat és el microscopi òptic. Es tracta d'un instrument que conté dues lents que permeten obtenir una imatge augmentada de l'objecte i que funciona per refracció. La ciència que investiga els objectes petits utilitzant aquest instrument es diu microscòpia.
 • Isaac Newton

  Isaac Newton
  És autor dels Philosophiæ naturalis principia mathematica, més coneguts com els Principia, on descriu la llei de la gravitació universal i va establir les bases de la mecànica clàssica mitjançant les lleis que porten el seu nom
 • brúixola,

  brúixola,
  La brúixola és un instrument d'orientació que utilitza una agulla imantada per assenyalar el nord magnètic terrestre. El seu funcionament es basa en el magnetisme terrestre, de manera que assenyala el sud magnètic que correspon amb el nord geogràfic i és improductiu en les zones polars nord i sud a causa de la convergència de les línies de força de camp magnètic terrestre. segle: XIV