Blauwe maandagen

Timeline created by axelle.fleurbay
 • Ik heb nog 20 paarden in Berlijn

  Ik heb nog 20 paarden in Berlijn
  In het begin van het verhaal krijg je een flashback over het verleden. Het gaat erover dat zijn vader postzegels verzamelde en dat arnon samen met hem die elke zondag ging verkopen, maar in plaats daarvan gingen ze altijd naar een café. Wanneer zijn vader stierf kwamen ze erachter dat hij nooit postzegels verzamelden en dat hij een manege met 20 paarden had voor gehandicapten. Wanneer hij werd begraven moesten ze naar Israël omdat zijn zus hoogzwanger was en niet meer mocht vliegen.
 • Rosie

  Rosie was zijn vriendinnetje en ze speelt wel een grote rol in dit verhaal.
 • Antwerpen

  Antwerpen
  Arnon en Rosie gaan voor de eerste keer alleen weg samen. Ze brengen een weekendje door in Antwerpen. Wanneer ze daar aankomen moeten ze daar een hotel vinden, dit valt niet mee want ze zijn oftewel te duur of ze zitten te vol of een andere reden. Na drie hotellen hebben ze er eentje gevonden, een redelijk duur en veel te klein. Ze beleefden daar veel plezier, wanneer het voorbij vonden ze dat jammer maar keerden terug naar huis.
 • 4320 minuten

  De aftelling tot hun eerste keer geslachtsgemeenschap, ze hadden dat afgesproken en zo konden ze dat aftellen.
 • Walk like an Egyptian

  Arnon en zijn vader gingen elke zondag samen op café, maar op een zondag was Arnon's vader zo dronken dat hij niet meer op zijn benen kon staan. Samen strompelden ze naar een taxi om zo naar huis te gaan omdat zijn vader echt niet meer kon lopen.
  Tot die ene dag dat zijn vader ziek werd, hij had hlp nodig een verpleegster voor zichzelf. Zijn vader begon niet netjes te praten tegen de verpleegster waardoor zij opstapte.
 • De meisjes

  Wanneer Arnon in het café zit, komen er plots meisjes binnen, animeermeisjes. Ze dronken wodka en waren gekleed met lange jassen.
 • Tina

  Tina was zijn tweede 'vriendin' of eerder 'hoer'. Hij leerde ze kennen in het stamcafé en wanneer ze een nacht beleefden, voelde hij zich er niet zo goed bij.
 • Een gebed voor Marcella

  Arnon ging met de trein naar Zandvoort, hij kwam naar daar om zijn Poolse vriend te bezoeken. Ze hadden samen nog wat gelachen, gedronken en bijgepraat. Toen hij weer een meisje 'bestelde', beleefden ze weer een wilde nacht. Het meisje noemde Marcella en ze was bloedmooi. Toen zze terug vertrok vroeg ze Arnon om voor haar te bidden, maar dit deet hij niet omdat hij bidden haatte.
 • Natasja

  Wanneer Arnon's herrineringe aan zijn vader vervreemde, kwam hij opnieuw een meisje tegen, Natasja genaamd. ze beleefden ook vele avonturen samen en waren gelukkig met elkaar.
 • In dienst van Blue Moon

  Arnon had gewed op Parma van het Olympisch Stadion.Daarna ging hij een hapje eten met Staphan, ze bespraken dat ze een meisje wilden 'bestellen' en hoe ze eruit moest zien.