Mijn Leven

Timeline created by Noami
 • Geboren in Almelo

  Ik ben geboren in Almelo. Toen ik ongeveer 2 was verhuisde ik naar Duitsland.
 • Duitsland

  Mijn ouders hadden een bedrijf in Duitsland, daarom waren wij naar Duitsland verhuisd. Ik ging alsnog wel in Nederland naar school.
 • Mijn ouders gingen uit elkaar

  Mijn ouders gingen in 2005 uit elkaar. Mijn vader bleef in Duitsland en mijn moeder, zus en ik gingen weer terug naar Nederland. Wij gingen toen in Enschede wonen want daar was ook mijn school. Het bedrijf van mijn ouders liep toen ook niet meer.
 • Mijn tijd in Enschede

  Mijn moeder ging verder met haar eigen bedrijf genaamd PA Business. Mijn moeder was niet vaak thuis want ze ging vaak over de hele wereld op zakenreis maar het meest ging ze naar Dubai. Mijn familie zorgde voor mij als ze weg was. Mijn zus was toen oud genoeg om voor zichzelf te zorgen.
 • Emigreren

  Mijn moeder en ik gingen naar Dubai ( V.A.E.) emigreren omdat mijn moeder daar veel clienten had. Ik was niet blij om al mijn vrienden en familie te achterlaten. Mijn zus bleef in Nederland want ze woonde toen al samen met haar vriend die nu haar man is.
 • Sharjah

  Ik woonde in de emiraat Sharjah ( provincie naast Dubai) Ik moest heel erg wennen aan de mensen, taal en cultuur. Ik zat op een internationale school en leerde om vloeiend Engels te spreken Mijn moeder en ik hebben veel meegemaakt in deze tijd. positief maar ook veel negatief.
 • Eventjes naar Grootebroek

  Ik moest terug naar Nederland omdat mijn moeder tijdelijk te druk was om voor mij te zorgen. Ik verhuisde tijdelijk naar mijn vader die in die tijd samen woonde met zijn vriendin en haar kinderen in Grootebroek.
 • Terug naar Sharjah

  Ik had het goed en mijn vader was blij dat ik weer terug was. Mijn moeder kwam weer terug naar Nederland om mij op te halen. Mijn vader wilde dit niet en maakte ruzie met mijn moeder. Maar helaas had mijn moeder het recht om mij mee te nemen en ging ik weer terug naar de Verenigde Arabische emiraten. Er kwam later een rechtszaak over voogdij.
 • Scholars International School

  Ik ging naar de beste school ooit! Hier maakte ik vrienden voor het leven. En ik kreeg een kat genaamd Felix! Ik had toen ook een nichtje gekregen! Mijn zus was voor het eerst moeder
 • Permanent terug naar Nederland

  Ik had geen idee waarom ik terug moest naar Nederland. Ik had hier heel erg moeite mee. Ik moest in Almelo naar school, ik ben alles niet gewend. Ik vond het vreselijk en ik werd depressief.
 • Depressie

  Ik kreeg therapie voor mijn depressie. Ik had het nooit leuk thuis. Ik was suicidaal. Ik werd gediagnosticeerd met depressieve stoornis.
 • Voor het eerst naar Zweden

  Zweden is mijn favoriete land in de hele wereld! Dus ik was blij dat ik er heen ben geweest. Ook was mijn moeder terug van de V.A.E. Mijn moeder kreeg een relatie met mijn stiefvader. Ik kreeg een vriendje maar hij was niet goed voor mij, gelukkig ging het snel uit.
 • Ik moest bij mijn moeder gaan wonen

  Het was een vreselijke tijd. Mijn pa zat in de bijstand en het ging financieel slecht. Wij moesten het huis uit. Ik moest wel naar mijn moeder toe en ik vond het erg naar.
  Ik had mijn middelbare school wel afgemaakt! Ik was geslaagd! Helaas kon ik in die tijd niet goed opschieten met mijn stiefvader en kreeg ik ruzie met mijn ouders. Mijn moeder gelooft niet in de psychiatrie dus ik kreeg niet de hulp die ik nodig had. Mijn stiefvader kan niet dealen met iemand die een psychische stoornis had
 • De liefde van mijn leven

  Gelukkig ging ik terug bij mijn vader wonen ( mijn vader had een andere plek kunnen vinden) Maar op 6 mei 2017 heb ik de liefde van mijn leven ontmoet! Ik ben nog steeds samen met hem!
  Helaas moest ik aan het einde van 2017 weer bij mijn moeder wonen
 • Geen goed jaar!

  Mijn oma, oom en schoonmoeder waren overleden dit jaar. Het was een enorm moeilijk jaar.
  Ik had het thuis vreselijk, dus hadden mijn vriend en ik besloten om te gaan samenwonen. Het gaat nog steeds goed. Aan het einde van het jaar kreeg ik een burn out en werd ik daarna gediagnosticeerd met ADD.
 • Het heden

  Corona heerst al bijna een jaar. We hebben drie ratten in huis genomen en er staat een Lexus IS 200 voor de deur. Het belangrijkste reis van mijn leven is geannuleerd.
  Ik kreeg een leuk bij baantje
  Ik ben begonnen met een nieuwe opleiding. Voor deze opleiding moest ik deze tijdlijn maken.