linia temps tecnologia

Timeline created by juliaacrespoo
 • 3,000 BCE

  Aparició escriptura

  Aparició escriptura
  Les primeres escriptures van ser implementades per les habitants d'aquesta Mesopotàmia, els sumeris, aproximadament 3000 anys a. C. Es va denominar escriptura cuneïforme, pel fet que els seus caràcters tenien forma de tascó.
 • 2,000 BCE

  Aparició de la roda

  Aparició de la roda
  L’aparició de la roda es considera essencial per al desenvolupament de la civilització. Permet als humans utilitzar el poder dels animals de manera més eficaç i resoldre les seves necessitats migratòries.
 • 1453

  Aparació impremta

  Aparació impremta
  Una impremta és un dispositiu mecànic que permet reproduir text i imatges a través de suports d’impressió com ara paper, tela, pergamí o altres materials.
 • Aparició màquina de vapor

  Aparició màquina de vapor
  Una màquina de vapor és un motor tèrmic alternatiu que utilitza el vapor d’aigua com a fluid de treball i converteix part de l’energia interna del vapor en energia mecànica.
 • Aparició del cotxe

  Aparició del cotxe
  El primer lot de cotxes de gas combustible impulsats per motors de combustió interna es van fabricar el 1806. No va ser fins al 1885 que es van perfeccionar els motors que utilitzaven gasolina o dièsel com a combustible. Els cotxes elèctrics van aparèixer cap al segle XX.
 • Aparició projeccions cinematograques

  Aparició projeccions cinematograques
  Els cinemes intenten utilitzar la il·lusió de moviment creada mirant imatges fixes, però aquest canvi és ràpid.
 • Aparició de la rentadora

  Aparició de la rentadora
  Una rentadora és un aparell elèctric que pot ser elèctric o industrial. Bàsicament té un tambor central amb forats, que gira a mesura que s’introdueix aigua.
 • Aparació internet

  Aparació internet
  Internet es la red pública y global del coordinador, están conectados entre sí a través del Protocolo de Internet y transmiten información que facilita el intercambio de paquetes de datos.