Línea Temporal

Timeline created by ouᴉɐɔzᴉꓥ uɐſ
In History
 • 1473

  Nicolau Copèrnic

  Nicolau Copèrnic
  Nicolau va néixer un 19 de febrer de 1473, i va morir un 24 de maig de 1543 Va ser el primer astrònom a formular una àmplia cosmologia heliocèntrica que va desplaçar la Terra com a centre de l'Univers. El seu llibre de referència, De revolutionibus orbium coelestium (Sobre les revolucions de les esferes celestes).
 • 1511

  Miquel Servet

  Miquel Servet
  Miques Servet va néixer a Vilanova de Sixena, Regne d'Aragó, el 29 de setembre de 1511, i va morir a Ginebra 27 d'octubre de 1553. Fou un humanista, teòleg i científic aragonès d'abast universal. Els seus interessos van abastar un bon nombre de ciències: l'astronomia i la meteorologia, la geografia, la jurisprudència, la teologia i l'estudi de la Bíblia, les matemàtiques, l'anatomia i la medicina Els seus escrits foren en llatí.
 • 1564

  Galileu Galilei

  Galileu Galilei
  Va néixer a Pisa el 15 de febrer de l'any 1564 i va morir a la mateixa ciutat el 8 de gener de 1624. Ell era matemàtic, físic i filòsof toscà i va tenir un paper molt important en la revolució científica, va millorar el telescopi i va donar suport la teoria heliocèntrica de Nicolau Copèrnic entre altres coses. Moltes vegades és anomenat el pare de la ciència moderna.
 • 1571

  Johannes Kepler

  Johannes Kepler
  Va néixer el 27 de desembre de 1571 al Sacre Imperi romanogermànic, i va morir el 15 de novembre de 1630. Va ser un astrònom i matemàtic alemany figura clau de la revolució científica. És conegut, fonamentalment, pel descobriment de les lleis sobre el moviment dels planetes que va afegir en les seves obres Astronomia nova i Harmonices mundi.
 • René Descartes

  René Descartes
  René Descartes va néixer el 31 de març de 1596 i va morir al 12 de febrer de 1650 a Estocolm (Suècia) per causes naturals. René va ser un important filòsof racionalista francès del segle XVII, però també era conegut per les seves obres matemàtiques i per les diferents branques científiques.
 • Margaret Cavendish

  Margaret Cavendish
  Margaret Cavendish va néixer el 1623 i va morir l'any 1674, era duquessa de Newcastle i una notable científica filòsofa i escriptora anglesa, la seva vida va recórrer durant la Revolució anglesa i això va dificultar les coses, va escriure molts llibres sobre ciència, com Poems and Fancies o The World's Ohio.
 • Isaac Newton

  Isaac Newton
  Isaac Newton va néixer un 25 de desembre de l'any 1642 al regne d'Anglaterra i va morir el 20 de març de 1727. Isaac és l'autor de "Philosophiae Naturalis Principia Mathematica" (1687) en la que descriu la llei de la gravitació universal i les tres lleis del moviment, és dels científics més reconeguts de la història.
 • Maria Winkelmann

  Maria Winkelmann
  Maria Winkelmann va néixer Electorat de Saxònia, 25 de febrer de 1670–Berlín, Prússia, 29 de desembre de 1720, va ser una astrònoma alemanya coneguda per la publicació de calendaris i efemèrides i destacada per haver estat la primera dona documentada com a descobridora d'un cometa i una de les primeres dones àmpliament reconegudes en el camp científic.