Així es va fer la Terra

Timeline created by Georgina17
 • Lord Kelvin

  Lord Kelvin
  Tot va començar amb un món on tot el que hi havia era foc. Després la Terra es va formar gràcies a la caiguda de meteorits, que va crear el Sistema Solar.
  El primer home que va proposar això va ser Lord Kelvin, qui creia que la Terra s'anava refredant lentament i gràcies a les erupcions volcàniques i a la termodinàmica, va estimar que la Terra necessitava quasi 20 milions d'anys per tenir la temperatura que tenia actualment. Només va fallar amb l'edat de la Terra.
 • Arthur Holmes

  Arthur Holmes
  Arthur Holmes el 1911 va utilitzar la radiació per fer-nos canviar de conceptes sobre la creació de la Terra. Es va descobrir que no s'havia de comptar amb milions d'anys sinó amb milers de milions d'anys.
 • Estromàtolits

  Estromàtolits
  Quan laTerra ja no hi estava fundida, va començar a haver-hi mars, llavors es va formar l'Estremàtolit que és fruit de cèl·lules que s'ajunten i formen roques sedimentàries. Gràcies a aquesta roca es va produir oxigen, amb llum solar.
 • Alfred Wegener

  Alfred Wegener
  Al 1912 a Groenlandia va sorgir la teoria de la deriva continental i va ser Alfred Wegener qui va descobrir-la. Va confirmar que els continents havien estat units i que s'havien anat separant.
 • Dinosaures

  Dinosaures
  Es van extingir moltes espècies, i les espècies que havien sobreviscut van anar evolucionant fins a arribar als dinosaures.
  Hi han molts sediments des de fa 125 milions d'anys, doncs els dinosaures van viure molt.
  Per el calentament global, es va separar la Pangea, i llavors van quedar dividits en diferentes parts. Fins que van acabar deixant d'existir per la teoria que van plantejar Luis Walter Álvarez i el seu fill, que es basava en l'extinció mitjançant la caiguda d'un gran meteorit.