Lil wayne bm09

Fets més importants de la vida de Lil Wayne

  • Naixement

    Naixement
    Biography of Lil WayneDwayne Michael Carter Junior, més conegut amb el nom artístic Lil Wayne, va néixer i créixer al barri de Hollygrove, a Nova Orleans, Louisiana, Estats Units.
    Quan va néixer la seva mare només tenia dinou anys, i els seus pares es van divorciar quan ell en tenia dos, i el pare va abandonar la familia. Per tant va tenir una infànica dura, marcada per la violència dels seu pare.
  • Primera cançó de rap

    Primera cançó de rap
    Biography of Lil WayneEl divuit de maig de 1990, a l'edat de vuit anys, va escriure la seva primera cançó de rap, parlant sobre la seva infància fins aleshores, sobre les drogues, la violència del seu pares cap a la seva mare, etc.
  • Primera grabació

    Primera grabació
    Biography of Lil WayneA l'estiu del 1991, va conèixer a Bryan Williams, els rapero i propietari de la discogràfica Cash Money Records. B
    ryan el va anar grabant perquè va veure que tindria bon futur i el va incloure a la distribució mensual de cançons del Cash Money Records. També va aparèixer a l'àlbum True History amb el rapero B.G., que tenia catorze anys.
  • Primera obra de teatre

    Primera obra de teatre
    Biography of Lil WayneQuant tenia dotze anys va formar part de l'obra de teatre sobre Tin Man (l'home ferralla), a la seva escola; era una obra de teatre per als alumnes més problemàtics i practicaven una hora a la semana.
  • Accident amb una arma de foc

    Accident amb una arma de foc
    Biography of Lil Wayne
    Quan tenia tretze anys es va disperar accidentalment amb una pistola de calibre 44. La bala va passar a dos centímetres del seu cor, per això no va morir (si li hagués tocat el cor hauria mort a l'acte).
  • Abandonament de l'escola

    Abandonament de l'escola
    Biography of Lil WayneAmb l'edat de catorze anys va deixar l'escola per dedicar-se exclusivament a la carrera de cantant, tot i que la seva carrera com a estudiant, encara que fos una mica problemàtic i faltés molt a classe, era honorable i treia bones notes.
  • Primer tatuatge

    Primer tatuatge
    Biography of Lil Wayne Lil Wayne va fer-se el seu primer tatuatge amb setze anys; són unes lletres que duu tatuades al ventre, on posa "CASH MONEY", en honor a la seva primera discogràfica que el va ajudar molt a l'hora de triomfar.

    Actualment ja duu tot el cos tatuat, i fins i tot té càncer de pell per culpa de la quantitat de tinta del seu cos.
  • Primer àlbum en solitari

    Primer àlbum en solitari
    Biography of Lil Wayne Lil Wayne va publicar el seu primer àlbum en solitari al 1999, un àlbum titulat "Tha Block Is Hot", un àlbum, on a diferencia de tots els altres raperos, no parlava sobre temes de l'adolescència, sinó sobre el diners, les drogues i les dones.
  • Publicació de Light Out

    Publicació de Light Out
    Biography of Lil Wayne Lil Wayne treu a la llum un nou disc, "Lights Out"; que va tenir molta polèmica, per les lletres ofensives, vocabulari inapropiat, etc.
  • Naixement del seu primer fill

    Naixement del seu primer fill
    Biography of Lil WayneA l'octubre de 2008 va néixer el seu primer fill, amb una noia que es deia Sarah. El seu fill es diu Dwayne Michael Carter III i surt a la portada d'un dels seus discos (considerat el més important), anomenat igual que el seu fill.
    Lil Wayne també va tenir un germà, que va volguer seguir els seus passos, però la seva mare no el va deixar perquè no volia que tingués problemes.
  • Accident i anada a la presó

    Accident i anada a la presó
    Biography of Lil Wayne Al maig de 2010 a Lil Wayne li van trobar una arma carregada a l'autobús de la seva gira, per això va haver de passar una temporada a la presó, tot i que en va sortir abans per bona conducta.