Gur 001

EL meu hobbys

  • Bàdmainton

    Bàdmainton
    badmintonEl bàdminton és un esport en què s'enfronten dos jugadors, o dues parelles de jugadors, que es desenvolupa en una pista rectangular dividida transversalment per una xarxa. El joc consisteix a colpejar un volant amb una raqueta per fer-lo passar per damunt de la xarxa de manera que l'adversari no el pugui tornar.
  • El gran danès

    El gran danès
    EL Gran DanèsEl gran danès és una raça canina originària d'Alemanya i considerat com "l'Apol·lo dels gossos". Caçador per naturalesa, va ser emprat en els temps medievals en les caceres de les feres grans, incloent els perillosos senglars, llops i fins a óssos. La seva elegància també li va reservar un digne lloc als peus dels reis i altres monarques en l'Europa medieval.
  • Basquetbol

    Basquetbol
    BasquetballEl basquetbol, popularment conegut com a bàsquet, és un esport practicat entre dos equips de cinc jugadors en joc cadascun, que cerquen d'introduir una pilota dins de la cistella defensada per l'equip contrari, amb l'objectiu d'aconseguir més punts que l'adversari, tot respectant les regles del joc.El bàsquet va néixer a Estats Units l'any 1891, inventat per James Naismith, Professor d'educació física de la YMCA Training School d'Springfield (Massachusetts) a qui es va encarregar la invenció
  • Voleibal

    Voleibal
    VoliebolEl voleibol és un esport d'equip practicat entre dos equips de sis jugadors, consistent a fer passar la pilota al camp contrari mitjançant volees per damunt d'una xarxa col·locada transversalment al mig de la pista.
  • Cricket

    Cricket
    Cricket six six El críquet (del inglés cricket) es un deporte de bate y pelota, en el que se enfrentan dos equipos de once jugadores cada uno. Se juega en un campo de hierba, más o menos ovalado (elíptico), cuya extensión no debe ser inferior a la de uno de fútbol. En el centro del campo hay un terreno rectangular al que se le conoce con el nombre de pitch.
  • Sylvester Stallone

    Sylvester Stallone
    Rambo
    Sylvester Gardenzio Stallone (Nova York, 6 de juliol de 1946), conegut com Sylvester Stallone, és un actor, escriptor, productor i director de cinema dels més populars de Hollywood des de la dècada de 1970.
  • la vida d'Arnold S.

    la vida d'Arnold S.
    arnold s
    Arnold Alois Schwarzenegger (1947- ), fisicoculturista, actor i polític austríac nacionalitzat a Estats Units d'Amèrica. Va ser governador de Califòrnia des del 2003 fins al 2011.
  • John Cena

    John Cena

    john cena interview
    John Felix Anthony Cena és un actor, cantant i lluitador professional nord americà. Actualment treballa per la World Wrestling Entertainment, lluitant a la marca RAW.