Emanuel

"Emanuel ja küberprints" Anders Jacobson ja Sören Olsson

  • Emnueli elulugu

    Emnueli elulugu
    Emanuel on 16-aastane poiss kes elab koos oma isa, kasuemaga ja poolvennaga. Ta on väga vihane ma poolvenna Jacki peale, sest ta lõi temalt pruudi üle.
    Pilt on võetud: http://www.raamatud.ee/images/books/r19/emanuel.jpg
  • Emanul leiab uue pruudi.

    Emanuel leiab endale peolt uue pruudi, alguses ei meeldinud ta Emanulile üldse kuid tasapisi ta hakkas sellega harjuma, et ta on natuke teistmoodi.
  • Emanul hakkab muutuma

    Emanuel hakkab enda riietusstiili muutma pruudi pärast mis talle endalegi imelik tundub.
  • Emanuel läheb töö praktikale

    Emanuel läheb töö praktikale
    Emanuel läheb praktikale haiglasse kuigi see talle ei meeldi, aga ta teeb seda pruudi pärast.
    Pilt on pärit:
    http://www.oxfordfire-ems.org/images/Cartoon%2520Ambulance.gif
  • Emanuell läheb pruudist lahku.

    Emanuel pidi minema paadi matkale koos oma pruudiga aga ta sai enne sinna minekut just teada, et tema elu armastus Helene on lahku läinud Jackist. Ta ostsustas lahku minna pruudist kuid seda öeldes sai tütarlaps väga vihaseks, sest ta oli ostsutanud Emanuelile abieluettepaneku teha.
  • Emanuel on väga kohkunud.

    Eamnauel läks peale kurva uudise taeatamist Helene juurde, et telle teada anda ja lootses ehk Helene tahab teda tagasi, kuid selle peale hakkas Helene naerma ja teatas, et ta käib koolist ühe poisiga kes on kooli komitees sees.
  • Emanuel asub interneti pruuti otsima

    Emanuel asub interneti pruuti otsima
    Emanuel tegi endale interneti suhtlusportaali kasutaja ja hakkas endale pruuti otsima. Ta kirjeldas ennast internetis hoopis teistmoodi kui ta päriselt oli.
    Pilt on pärit:
    http//www.facebook.com
  • Emanuel sai aru, et pole ennast ilusaks valetada mõtet

    Emanulil oli ees kohtumine oma internetist leitud pruudiga, kuid tal oli probleem, ta oli ennast valetanud targaks, ilusaks ja 22-aastat vanaks. Nad pidid kohtuma Emanueli korteris kuid tal seda tegelikkuslt ei olnud seega ta pidi Perilt korterit laenama kuid seal põrus ta kõvasti, pruut sai aru et ta on noorem kui ta väitis ja ta on kole ning ta jäi vahele teiste naisega käimisega kuigi see naine korteris oli tegelikult Peri pruut.