Gerard butler 300

GERAR BUTLER

By jcalls
  • Neixement

    Neixement
    Va nèixer a Escòcia, és el més petit de tres germans, fills de Margaret i d'Edward Butler. Va passar els primers anys de la seva vida a Montreal (Canadà) abans de tornar a casa, després de la separació dels seus pares. Va créixer amb la seva mare, que es va tornar a casar uns anys després. No va tenir contacte amb el seu pare fins que tenia setze anys. Va estudiar dret a la Universitat de Glasgow, on va ser president de la Societat de Lleis de l'Escola, i va treballar com a advocat
  • Period: to

    VIDA.

    Va nèixer a un poble de Escòcia i és el més petit de tres germans, fills de Margaret i d'Edward Butler. Va passar els primers anys de la seva vida a Montreal (Canadà) abans de tornar a casa seva, després de la separació dels seus pares. Va créixer amb la seva mare, que es va tornar a casar uns anys després i no va veure el seu pare fins als 16. Va començar la seva carrera amb les obres teatrals Coriolanus i Trainspotting, després de les quals va tenir el primer paper en una pel·lícula.
  • Carrera

    Carrera
    Va començar la seva carrera amb les obres teatrals Coriolanus i Trainspotting, després de les quals va tenir el primer paper en una pel·lícula, Mrs. Brown, el 1997. Al mateix any va aparèixer a L'endemà mai no mor, i el 2000 va ser per primer cop un personatge principal d'un film, a Dracula (2001), on es va fer famós. Més tard va fer moltes pel·lícules entre les quals es troben: RocknRolla, The Ugly Truth i el Fantasma de l'òpera. Actualment posa la veu al personatge de diferent pel·lículas.
  • CHANTAJE

    CHANTAJE
    Gerard a la pel·lícula "Chantaje" fa de marit de Maria bello.Els dos pateixen el sequestr de la seva filla.
    En "Chantaje" (2007) era el marido de Maria Bello. Ambos sufrían el secuestro de su hija a manos de Pierce Brosnan
  • 300

    300
    300 és una pel·lícula épica històrica basada en una novela gràfica de Frank Miller.Ell fa de rey Leónidas.
  • POSDATA: T'ESTIMO!

    POSDATA: T'ESTIMO!
    A la pel·lícula "Posadata: T'estimo" fa de marit mort de la protagonista, Hilary Swank.
  • LA ILLA DE NIM I ROCKNROLLA

    LA ILLA DE NIM I ROCKNROLLA
    A "L'illa de Nim"(2008), pel lícula d'aventures amb Jodie Foster, interpretava al pare de Abigail Breslin. A "Rocknrolla"(2008) interpretava a un delinqüent amb ànsies de créixer en el negoci immobiliari.
  • Últimes pel·lícules

    Últimes pel·lícules
    Les últimes pel·lícules que té previstes l'actor són "Playing the Field" dirigida por Gabriele Muccino
    També Machine Gun Preacher dirigida por Marc Forster.